Flux RSS

Happy I don’t know what!


E prima postare pe anul asta in afara de review-ul facut de wordpress. Ar trebui sa iau in considerare ca anii pari imi priesc, spre deosebire de cei impari. Totusi, nu-mi amintesc un an in care primele doua luni sa imi fie bine. Urasc din tot sufletul luna februarie si, din pacate, aflat la orizont, februarie asta nu pare sa fie mai bun. (doar daca nu cumva Tom Waits se hotaraste sa vina undeva suficient de aproape incat sa-l pot vedea cantand, but that’s not the case..)

Inainte, cand eram disperata ca nu-mi gasesc de munca, credeam ca in momentul in care voi gasi un job, toate problemele mele se vor rezolva. E adevarat ca s-au rezolvat problemele de atunci, doar ca au aparut altele. Cercul vicios pe care il banuiam (dar care speram totusi ca e o poveste) si-a facut simtita prezenta.

Nu e un post in care vreau sa ma plang. Sunt recunoscatoare pentru foarte multe lucruri ce s-au intamplat in ultimul timp. Doar ca ziua mea de nastere are grija sa-mi aminteasca in fiecare an de faptul ca I am what I am si sa ma faca sa recunosc unele lucruri pe care in tot restul anului incerc din greu sa le ascund de mine.

Sunt trista ca, desi am un job creativ, la finalul zilei sunt prea obosita, plictisita si sictirita pentru a mai fi eu. There must be something more than this. :(

I have to find my playground.

About aduceriamintesistele

I won't touch the ground.

Un răspuns »

  1. Poate s-a instaurant o oarecare rutina si normal ar fi sa iesi din ea,sa faci lucruri noi,orice,dar noi sa fie,nu e chiar asa de rau,ai sa vezi…mult succes si la cat mai multe poze,asta cred ca iti lipseste,playground-ul tau fiind aparatul foto:)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: