Flux RSS

Fara titlu


In ultimul timp am luat o pauza de lume si de foto. La inceput involuntar, apoi voluntar, apoi iar involuntar. Nu cred ca am mai facut o fotografie ok de o luna. (desi inca nu am developat filmul din minolta.) Nu stiu daca e vorba de lipsa de inspiratie, de timp, de lehamite, de enervare ca nu am un obiectiv pe care mi l-as dori sau de orice altceva. Acum doua seri in timp ce incercam sa dorm imi venise o idee dar imi va lua ceva timp. De fapt, cred ca am vreo 3 serii pe care tot vreau sa le fac, dar nu mai apuc. Imi voi reveni eu. Pana una alta, daca aveti vreo idee de concept sau orice altceva, imi puteti spune, si as putea sa incerc sa fac o fotografie pe tema asta. Vedem daca iese ceva.

In urmatoarele zile iar voi fi ocupata. Incep filmarile pentru primul meu scurt-metraj. (primul meu copil!!) Am emotii si de data asta o sa fiu destul de exigenta cu mine pentru ca vreau sa fiu mandra de ceea ce iese. Si cand filmezi cu o pisica.. oho, iti trebuie nervi si multa rabdare. :)

Pana atunci, cu drag pentru Rafael ca e ziua lui (o poza de acum ceva vreme). La multi ani! :)

rafael_mic

About aduceriamintesistele

I won't touch the ground.

2 responses »

 1. cu sincere multumiri, ma simt extrem de onorat. Take care dear.

  Răspunde
 2. Eu când sunt în criză de inspiraţie sau când nu am chef să fotografiez, găsesc o tema idioată şi mă forţez să fac fotografii pe tema respectiva. Ultima a fost „pink is not a color”. Încă mă mai folosesc de ea. Din păcate cam obligă la fotografie color sau nu am eu destulă imaginaţie (uite un exerciţiu de imaginaţie pentru tine: să faci tema asta în alb-negru). Lectură obligatorie înainte să te apuci:

  http://www.biotele.com/magenta.html

  Am trecut pe lângă voi pe stradă acum două săptămâni; iar azi pe lângă C & Oana.

  Ce coincidenţă. O prietenă de-a Manuelei face un scurt metraj cu o pisica. Neagră. M-a întrebat azi dacă motanul meu e negru. I-am zis că e negru dar că nu e socializat, deci e cam exclus să devină vedetă de scurt metraje.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: