Flux RSS

in utero


In fact, that’s my soul.

dsc_0114mic.jpg

About aduceriamintesistele

I won't touch the ground.

7 responses »

 1. asta e poza digitala prin aparat analog? si eu am facut din astea, la mine era si murdar ceva inauntrul aparatului si arata ca o musca in toate pozele.

  lasand porcariile tehnice, ce fereastra spre burta…

  Răspunde
 2. digital prin analog, da. se pare ca la minolta inca nu s-a pus praful.
  in loc de flowers at the windows ar putea fi belly at the window. (nu stiu ce-am vrut sa zic cu asta)

  Răspunde
 3. Ce vreau sa zic nu are legatura cu poza. Vreau sa te felicit ca ai intrat in topuriile wordpress-ului (la bloguri cu cresteri rapide) asta inseamna ca se poate… Dar ai grija ca cei care sunt in top deja, daca vede ca i ameninti locul sar putea sa iasa iar de un scandal… asa cum sa intamplat si cu Moartea Drugulescu in care baptisti o ocupat primele pozitii si au „sarit” cei care erau pe primele pozitii… Felicitari inca o data si sper sa ajungi sus in top… Bye
  p.s. Sa nu crezi ca sunt gelos ca ai mai multi vizitatori decat mine ca sincer nu ma intereseaza pe mine sa ajung in top, pentru mine imi e deajuns daca intra cativa la mine pe blog. Ms

  Răspunde
 4. Moflea,
  Sincer, habar nu am pe ce pozitie sunt in top. Iar topul wordpress nu cred ca reflecta cat de bine sau cat de prost fotografiez eu sau cat de bine transmit ceea ce vreau sa transmit. Nu ma omor dupa vizitatori de dragul topului, traficului, samd. Vreau doar ca cei care vin aici sa se regaseasca macar intr-un colt de fotografie sau intr-o propozitie. Nu ma intereseaza nici cei care sunt in fruntea topului, nici cei care vor sa ajunga acolo. Eu am alte treburi.
  Multumesc.

  Răspunde
 5. imi aduc aminte o faza fun de acum 1 an. avut probleme cu colecistul si primit ceva asemanator in urma unui control. mi s-a zis ca e pe baza de stress si ca trebuie sa ma calmez. ca sa o iau mai chill, am pus deasupra pc-ului poza. toti care treceau pe acolo imi zambeau si ma felicitau crezand ca e vorba de un viitor copil. :)

  Răspunde
 6. =)) foarte amuzanta intamplarea. bine ca nu au si sustinut ca vad copilul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: